Om oss

Vi var två systrar från Nybro som 2008 bestämde oss för att prova på att driva affär. Ingen av oss hade någon erfarenhet av att driva företag så det har varit en utmaning att sätta sig in i allt. Vi kan nu 10 år senare konstatera att om vi vetat då vad vi vet idag om att driva ett litet företag så hade vi förmodligen aldrig vågat starta. Det har varit en tuff resa att lära sig alla moment som ingår i att driva en affär. 

Men alla dessa "lärdommar" bleknar när vi låser upp dörren till affären på morgonen och ni kunder kommer in för att handla eller titta i vår butik. Den respons vi genom åren fått av er uppväger med råge alla långa arbetsdagar, felinköp vi gjort, helger/kvällar vi har arbetat osv.

Sedan januari 2017 driver jag butiken själv med hjälp av min dotter Matilda samt Linnea.

Vi kan bara ödmjukt konstatera att utan er kunder vore vår butik ingenting.

Affärsidé

Vi vill vara den lilla lokala butiken med det breda utbudet. Vi arbetar för att Systrarna i Nybro skall vara ditt självklara val när du behöver garn, tyg, och sybehör med personlig service.

Vision

Vår vision är att kunna erbjuda dig som kund bra service och ett intressant och attraktivt utbud av produkter som gör att du trivs att handla i vår butik. 

Hört från kund

Vilken fantastisk butik. Det finns ingen liknande butik på många många mils avstånd. Ni får inte sluta, för här hittar jag allt jag behöver och får en fantastiskt fin service. 

Vi är medlem i Nybro Handel - en del av Nybro Företagsgrupp
Vi är medlem i Nybro Handel - en del av Nybro Företagsgrupp